Google
  Web www.gpspassion.com


GpsPasSion LIVE!
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from GpsPasSion Live !. Make your own badge here.

www.NaviBlog.com



Versions

Links/Liens




Portal/Portail
Rechercher

- -

Polls/Sondages
Sondage
Pour vous guider sur la Route :
GPS Mobile (SEM)
GPS Intégré
Smartphone
Autre
Voter  -  Rsultat des votes
Votes : 2264




Club GpsPasSion
Soutenez le site!

USA: (US$)
EUROPE: ()
Guide Paypal


GpsPasSion Forums
Home | Profile | Register/Enregist. | Active Topics | Search/Recherche | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Advanced Topics
 Live GPS Tracking Systems
 [TOPIC] Xexun "TK102" Tracker - User Experiences
 New Topic  Reply/Rpondre
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 176

AndrewH

Australia
60 Posts

Posted - 16 oct. 2009 :  01:35:16  Show Profile  Reply with Quote
Have you tried just pulling the battery? Can you call it?

There is a rapidshare link somewhere in this thread (several times) to the firmware...
Go to Top of Page

gpsnico

Italy
19 Posts

Posted - 16 oct. 2009 :  23:11:21  Show Profile  Reply with Quote
hi!
help me:
after 7 days, my tk102 doesn't work anymore. I have tried to make upgrade but not risco. You can send me the link for a new software
Thanks!
Chinese:????? MCU/??? ???? ...
Connection is failure. You can try:
1.Give your MCU Power On Reset.
2.Stop operation, then re-select COM Port.
3.Because PLCC-DIP/PQFP-DIP Socket trace too long.
4.Update the STC ISP.exe version.
5.If still error, your MCU Firmware is error
or null.
Chinese:????,???????:
1.?????????,?????,???????
2.????,???? RS-232 ??, ????
3.?????? P1.0/P1.1 ????
4.????????
5.? PLCC?PQFP ???????????????,?
????
6.????????? STC ISP.exe ??
7.??????,?? MCU/????? ISP ?????,
??????,? MCU ???
8.??? USB ? RS-232 ?????,????????
???,???????????? USB ? RS-232
???

?????, ?? MCU ??...


Go to Top of Page

Ilias

6 Posts

Posted - 17 oct. 2009 :  10:37:39  Show Profile  Reply with Quote
Hello everybody

I'm new in this forum and my English are not good but i'll try to explain my problem so you may help me.
First congradulations for the forum. ( is the only forum for these products )
I have 3 of these trackers that working OK exchept the auto track mode.
I have test them on the SMS mode because here in Greece the GPRS is very expensive.
Actualy when i send SMS t030s005n123456 the devices don't respond at all. I try other combinations and intervals like: t005m010n123456 or t120s005n123456 but no luck.
I try to contact the seller but he can't help me.
Does anybody had the same problem and can help me ?
Does anyone know anything about the data cable and software to update maby the devices ?
Is possible to change the SMS message of the device ?

Thank you for your time

Ilias
Go to Top of Page

kensm

41 Posts

Posted - 17 oct. 2009 :  12:00:43  Show Profile  Reply with Quote
@Everyone
Here's again the link for the ORIGINAL firmware for TK-102.
It also enable GPRS function on the cloned tk-102 models.

http://rapidshare.com/files/294129994/posicao_errada_fiwmware_090812.hex

Have Fun.
Go to Top of Page

Ilias

6 Posts

Posted - 17 oct. 2009 :  12:39:21  Show Profile  Reply with Quote
@kensm

Thank you for your fast response.
Unfortunatlly i'm from Greece but if you can help i'll try to email you with more details on my prblem.
I just download the firmware from the location you mention.
Do you know about the cable ( is this a special cable ? ) Is there a schematic so i can use to make it ?
And what is the exact proccess to do the firmware update ?
Once again thank you and forgive me about my English

Ilias
Go to Top of Page

gpsnico

Italy
19 Posts

Posted - 18 oct. 2009 :  09:08:30  Show Profile  Reply with Quote
Kind,
Good forum, is the only ones that occupy you of this matter and I have to ask to you if you can help me:
I have purchased a tk 102, but after a week you/he/she has not worked anymore: he/she doesn't answer to my messaggi.quandos I make the ugrade de softwear as answered I have:
Chinese:????? MCU /??? ???? ...
Connection is failure. You Khan try:
1.Give your MCU Power On Reset.
2.Stop operations, then king-select COM Port.
3.Because PLCC-DIP/PQFP-DIP Socket trace too long.
4.Update the STC ISP.exe version.
5.If still error, your MCU Firmware is error
or null.
Chinese:???????????:
1.?????????????????????
2.???????? RS-232??????
3.?????? P1.0/P1.1????
4.????????
5.? PLCC?PQFP????????????????
????
6.????????? STC ISP.exe??
7.???????? MCU /????? ISP?????,
??????? MCU???
8.??? USB? RS-232?????????????
??????????????? USB? RS-232
???

??????? MCU??...

I have tried to use the firmwares: 090812.hex and 0807105.hex

can you tell me where I have been wrong? there would be any very thankful because now of my tk102 I don't know whether to do me of it!
A cordial regard to all the participants to the forum
Nicola S.
Go to Top of Page

AndrewH

Australia
60 Posts

Posted - 18 oct. 2009 :  23:21:39  Show Profile  Reply with Quote
You must connect the cable after pressing upload. what cable are you using? Is it set to the right com port???

Edited by - AndrewH on 18 oct. 2009 23:23:08
Go to Top of Page

kyone

13 Posts

Posted - 19 oct. 2009 :  17:31:43  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ilias

Hello everybody

I'm new in this forum and my English are not good but i'll try to explain my problem so you may help me.
First congradulations for the forum. ( is the only forum for these products )
I have 3 of these trackers that working OK exchept the auto track mode.
I have test them on the SMS mode because here in Greece the GPRS is very expensive.
Actualy when i send SMS t030s005n123456 the devices don't respond at all. I try other combinations and intervals like: t005m010n123456 or t120s005n123456 but no luck.
I try to contact the seller but he can't help me.
Does anybody had the same problem and can help me ?
Does anyone know anything about the data cable and software to update maby the devices ?
Is possible to change the SMS message of the device ?

Thank you for your time

Ilias



What happens when you sms imei123456

Does it return a number ?

If not make sure your SIM card in the device does not have a pin number to turn it on. Make sure you have initialised the tracker with begin123456 and make sure the mobile number you are sending the SMS from is authorisied admin123456 mobile number note that there is a space between the password and the mobile number.
Go to Top of Page

Ilias

6 Posts

Posted - 20 oct. 2009 :  11:57:11  Show Profile  Reply with Quote
Hello again everybody.

After a lot of testing i can say for sure that this device is not a tracker.
It is a toy to play with and not to trust it for something serius.

1. begin123456 ( hopefully working )
2. change password not working
3. add master ( 10 calls ) working
4. authorize other numbers working
5. deleting other numbers working
6. tsn (t030s005n) sometimes working sometimes not. other combinations, intervals not work.
7. monitor/track mode working but when you go to monitor mode must reset to return to track mode
8. geofence not working
9. movement working after about 500 meters
10.over speed working but wrong speed
11.change time working
12.GPRS don't check ( i don't need it )maby i check when i have time
13.smsone not working
14.smslink not working
15.hidenumber not working
16.fortify not working
17.low battery working
18.help working

When you change battery the device startup automaticaly but you must turn it off and reopen in order to work properly.
many times the device drop in something like loop and don't answer the calls. need restart.

at the end i have a question.
is this mini usb slot at the side real usb or it is rs232 in mini usb form and for this reason need the special prolific cable ( this is usb to rs232 )?

Thank you

Ilias
Go to Top of Page

gpsnico

Italy
19 Posts

Posted - 20 oct. 2009 :  12:28:46  Show Profile  Reply with Quote
Dear friends of the forum,
I have succeeded in installing the firmware in my tk102:
I have opened: stc isp v35,
I have opened: stc89le58rd+
1/2 gains,
download and I have inserted usb tk102.
I have had the answer:

Chinese:????? MCU /??? ???? ...
MCU Type is: STC89C58RD+
MCU Firmware Version: 3.8C
Chinese:MCU?????: 3.8C
Double speed /???: 12T /???
???????: 1/2 gains
????? P1.0, P1.1?????
???? AUX-RAM: ???? (????)
?????????????? Flash???: NO
????????????: ??????
?????? :11,063448M.
?????? :11,063448M.
We macaws trying to program...
Chinese:?????????? ...
Now baud is: /??????: 115200 bps.

We macaws erasing application flash...
?????????... (00:02)
????... (????: 12.05.00)
Program OK /?? OK
Verify OK /?? OK
erase times /???? : 00:02
program times /????: 00:12
Have already encrypt. /???

when then I open acces port 133 they appear data that I don't know how to understand in Chinese language:

`枆f~怘.`枆f~怘.`枆f~怘.`枆f~怘.`枆f~怘.`枆f~怘.`枆

f~怘.`枆f~怘.`枆f~怘.`枆f~怘.`枆f~怘.`枆f~怘.`枆

f~怘

the tk102 doesn't extinguish him more, with acces port I see that it continually receives data

I send sms begin123456
but I don't have any answer!!

please to help me?
Go to Top of Page

gpsnico

Italy
19 Posts

Posted - 23 oct. 2009 :  12:13:37  Show Profile  Reply with Quote
hi
can help me!
Go to Top of Page

jricardo

Brazil
10 Posts

Posted - 25 oct. 2009 :  05:08:23  Show Profile  Reply with Quote
My friends, I need help.

I upgraded the firmware of my TK102. But trying to make a connection via GPRS I get the following problem in the log:

--------------------------------------------------------------
+CMTI: "SM",1
AT+CMGR=1

+CMGR: "REC UNREAD","+552199999999",,"09/10/25,01:45:40+08"
apn123456 claro.com.br
--------------------------------------------------------------
OK
AT+CMGD=1

OK
AT+CMGS="+552199999999"

> APN ok!
+CMGS: 135
--------------------------------------------------------------
OK
AT+CMGF=1

OK
AT+CSCLK=1

OK
--------------------------------------------------------------
+CMTI: "SM",1
AT+CMGR=1

+CMGR: "REC UNREAD","+552199999999",,"09/10/25,01:45:58+08"
apnuser123456 claro
--------------------------------------------------------------
OK
AT+CMGD=1

OK
AT+CMGS="+552199999999"

> APN ok!
+CMGS: 136
--------------------------------------------------------------
OK
AT+CMGF=1

OK
AT+CSCLK=1

OK
--------------------------------------------------------------
+CMTI: "SM",1
AT+CMGR=1

+CMGR: "REC UNREAD","+552199999999",,"09/10/25,01:46:19+08"
apnpasswd123456 claro
--------------------------------------------------------------
OK
AT+CMGD=1

OK
AT+CMGS="+552199999999"

> APN ok!
+CMGS: 137
--------------------------------------------------------------
OK
AT+CMGF=1

OK
AT+CSCLK=1

OK
--------------------------------------------------------------
+CMTI: "SM",1
AT+CMGR=1

+CMGR: "REC UNREAD","+552199999999",,"09/10/25,01:40:36+08"
adminip123456 200.200.200.200 22
--------------------------------------------------------------
OK
AT+CMGD=1

OK
AT+CMGS="+552199999999"

> adminip ok!
+CMGS: 138
--------------------------------------------------------------
OK
AT+CMGF=1

OK
AT+CSCLK=1

OK
AT+CSTT="claro","",""

OK
AT+CIICR
AT+CIFSR

ERROR
--------------------------------------------------------------

In the command [AT + CSTT = "claro","",""], the truth is [at cstt + =" claro.com.br","claro","claro"].

Would anyone tell me what's going on? Does the firmware version I updated this damaged?
Go to Top of Page

marksman1

United Kingdom
6 Posts

Posted - 26 oct. 2009 :  13:03:05  Show Profile  Reply with Quote
Can someone help me? I have just bought the TK02 but need to know how to convert the coordinates i receive, when i have tested my tracker the coordinates i get are telling me that i am in the north sea! I live in the U.K. I use google earth, thankyou for any help you can give. Is it something to do with dividng by 60?
Go to Top of Page

AndrewH

Australia
60 Posts

Posted - 26 oct. 2009 :  22:34:53  Show Profile  Reply with Quote
Make sure that for S and W coordinates you make the values negative...
Go to Top of Page

marksman1

United Kingdom
6 Posts

Posted - 26 oct. 2009 :  22:56:59  Show Profile  Reply with Quote
Thankyou AndrewH
Go to Top of Page
Page: of 176 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply/Rpondre
 Printer Friendly
Jump To:
GpsPasSion Forums © 2002-2014_GpsPasSion/Manzanite Go To Top Of Page
This page was generated in 1,08 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05