Google
  Web www.gpspassion.com


GpsPasSion LIVE!
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from GpsPasSion Live !. Make your own badge here.

www.NaviBlog.com



Versions

Links/Liens




Portal/Portail
Rechercher

- -

Polls/Sondages
Sondage
Pour vous guider sur la Route :
GPS Mobile (SEM)
GPS Intégré
Smartphone
Autre
Voter  -  Résultat des votes
Votes : 2299




Club GpsPasSion
Soutenez le site!

USA: (US$)
EUROPE: (€)
Guide Paypal


GpsPasSion Forums
Home | Profile | Register/Enregist. | Active Topics | Search/Recherche | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 English Forums - Hardware
 "All in One" Navigation Systems
 [TOPIC] Customizing the HP iPaq 310
 New Topic  Reply/Répondre
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 244

SidewinderFW

USA
25 Posts

Posted - 11 avr. 2008 :  07:02:11  Show Profile  Reply with Quote
@remick:

what is the driver name? look at \HKLM\Comm\WLAN11b1\Params\ you will find Ssid defaults to ANY. Set this to the domain you prefer.

Let me know how this works. I've been using a SPECTEC 802.11b card for a month and I have only one big complaint: the generic driver that EVERYONE uses for this card is very poorly written. It apparently polls for input processing every 2 seconds rather than using input interrupts. The driver WILL read input after it completes output processing, but if it is not sending... then it waits 2 seconds until pulling the data up.
Go to Top of Page

quiquesaiz

Spain
4 Posts

Posted - 11 avr. 2008 :  17:50:10  Show Profile  Reply with Quote
I am sorry.
My previous post contained a typing error that has been corrected now.

This is my first post.
I have the european 314 version and, following your suggestions, I have installed ToTom 6.01. It works fine except for the fact that it does not find the GPS device. I have tried to configure it from TomTom (tools GPS Configure). It shows COM7 as well as virtual ports COM5 COM6 and COM9. I have tested all of them at several speeds but it does not work.
I have not modified the resident flash except for including a folder containing cecmd under games and I use cecmd to launch TomTom. By some reason that I am not aware of, ny device does not boot from SD even when it contains cecmd renamed to CELauncher.exe How can I find out the port and the speed for my GPS device?.
Does any of you knows why my device refuses to boot from SD?
BTW. Was any of you able of installing versions of TT higher than 6.01?
Thank you

Go to Top of Page

gpspassion

94032 Posts

Posted - 11 avr. 2008 :  18:14:01  Show Profile  Visit gpspassion's Homepage  Reply with Quote
I don't recall anyone getting TT6.01 to run properly, in any case this has already been discussed at length, so, assuming you're now using a legit version of TT, click on "printer friendly" and see what you can find.

As for booting into wince with celauncher.exe on the SD it has worked for everyone so far, but you need to do a reset for that to happen.

Discounts and Assistance/Réductions et Assistance (Club GpsPasSion) / Où commencer?
Go to Top of Page

maurovr

Italy
9 Posts

Posted - 11 avr. 2008 :  19:24:07  Show Profile  Reply with Quote
EDITED by GpsPasSion:

Discussion of illegal software exchange is against the forum rules. Thanks.


Go to Top of Page

swwaa

Ukraine
5 Posts

Posted - 11 avr. 2008 :  23:33:53  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gpspassion

@swwaa - can't you try them directly and let us know how they work for you ?



Unfortunately, I still do not have this device.

P.S. Whether I right understand, what desktop MPEG4/DivX video this device play without pauses only if resizing is not need?

And what country (maps) can be changed, for example - to buy this device in USA and to install there European maps?

Thank you very much
Go to Top of Page

Infama

Switzerland
195 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  00:22:15  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gpspassion

I don't recall anyone getting TT6.01 to run properly, in any case this has already been discussed at length, so, assuming you're now using a legit version of TT, click on "printer friendly" and see what you can find.

As for booting into wince with celauncher.exe on the SD it has worked for everyone so far, but you need to do a reset for that to happen.



It does not work with cards over 2gb!

@Swwaa - Maps on SD cards will be available in 2-3 weeks. So yes, you can buy a US model and in the future buy Europe maps to work on it. Only the native maps will be available via internal flash memory though.

TT 920T user.
Go to Top of Page

smurff2

114 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  00:44:26  Show Profile  Reply with Quote
Does anyone know where I can change the colors of the map,
I noticed there is no scheme file anymore, like my miomap.

does anyone have any premade colors.

Thanks
Smurff

HP Ipaq 310 -A ppSuite 30555 - Driver version v1.00.02 / MIO C520 firmware: V3.3 01/2008
Go to Top of Page

Infama

Switzerland
195 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  00:47:30  Show Profile  Reply with Quote
Are you saying that the JohnCougar map colour mods (posted in this thread) no longer work?

TT 920T user.
Go to Top of Page

smurff2

114 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  03:26:26  Show Profile  Reply with Quote
@infama

Nevermind, I must have had a bad data.zip file after re ziping, it worked.


I did notice that my gps signal is not as strong with the new update, anyone else notice that?

Smurff

HP Ipaq 310 -A ppSuite 30555 - Driver version v1.00.02 / MIO C520 firmware: V3.3 01/2008
Go to Top of Page

rclements

Netherlands
19 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  09:03:35  Show Profile  Reply with Quote
This is an extreme helpfull Topic, but i've got still one question:

The default Dutch Voices are very bad..

With Igo 2006 i used Marijke dut-f31.zip .

How can I add this extra Dutch Voice.. tried it with replacing an renaming other voices like Fin.. I places the complete zip in the voice folder.. tried it with Content manager.. but nothing seems to work... kan anyone help me ?
Go to Top of Page

Sancho1234

Hungary
254 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  10:19:01  Show Profile  Visit Sancho1234's Homepage  Reply with Quote
You can use stereo Bluetooth audio over WinCE mode!

- boot with CELauncher.exe
- set the taskbar "Always on top"
- run the BT Manager: "\ResidentFlash\IPAQ\Bluetooth\BlueSoleil.exe"
- pair you stereo BT headset
- hide the BT Manager (you have a BT tray icon ;) )
- run the TCPMP
- enjoy your movies :)

It works with the new firmaware.


HTC Touch Pro2, HTC Kaiser TyTN II, TomTom Navigator 6, Nav N Go iGO 8.0, GIS Russa, HP iPAQ 316, HP iPAQ H3970, Garmin Nüvi 205, Garmin Oregon 400t, ASUS EeePC 901 XP, Leadtek BT GPS 9537, Motorola F3

blog.sancho.hu | igo.lap.hu | garmin.lap.hu | tmc.lap.hu

Edited by - Sancho1234 on 12 avr. 2008 10:20:03
Go to Top of Page

quiquesaiz

Spain
4 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  12:41:13  Show Profile  Reply with Quote
Thank you Infama.
I was usibg a 4GB SD card.
Go to Top of Page

Infama

Switzerland
195 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  12:47:50  Show Profile  Reply with Quote
Smurff,

Maybe you need to give it time for the GPS autonomy to reset? Though that should affect TTFF and not strength of the signal lock.

With mine, i did not notice a weaker signal, but will recheck.

TT 920T user.
Go to Top of Page

bisswanger

Germany
3 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  16:18:20  Show Profile  Visit bisswanger's Homepage  Reply with Quote
Below two further customizations which may be added to the first post.


Disable "Drive Carefully" warning

To completly disable the #8222;Drive Carefully#8220; warning follow these steps:

File:
data.zip \ui_hp_sagan\common\ui\drive_carefully.ui

Replace:
<script sc_drive_carefully_init>
run sc_drive_carefully_show
btn_dc_agree.hide
;ui_drive_carefully_xhtml.z 100005
KEY "RETURN"
KEY "REC"
KEY "UP"
KEY "DOWN"

</script>

With:
<script sc_drive_carefully_init>
; run sc_drive_carefully_show
; btn_dc_agree.hide
; ;ui_drive_carefully_xhtml.z 100005
; KEY "RETURN"
; KEY "REC"
; KEY "UP"
; KEY "DOWN"
;
</script>


Display status messages on boot

File:
data.zip \project_config\hp_sagan.ini

Replace:
[loading]
show_statustext=0
show_progressbar=1

progressbar_x=234
progressbar_y=377
progressbar_bmp="loading_progressbar.bmp"
loading_bmp="loading.jpg"

;text_fontcolor=xFFFFFF
;text_fontsize=30
;text_x=100
;text_y=400
;text_w=600
;text_align: LEFT = 0,CENTER = 1,RIGHT = 2 JUSTIFY = 3
;text_align=1

With:
[loading]
show_statustext=1
show_progressbar=1

progressbar_x=234
progressbar_y=377
progressbar_bmp="loading_progressbar.bmp"
loading_bmp="loading.jpg"

text_fontcolor=xFFFFFF
text_fontsize=24
text_x=100
text_y=410
text_w=600
;text_align: LEFT = 0,CENTER = 1,RIGHT = 2 JUSTIFY = 3
text_align=1

"We're not lost. We're locationally challenged."
- John Ford
Go to Top of Page

gpspassion

94032 Posts

Posted - 12 avr. 2008 :  16:20:21  Show Profile  Visit gpspassion's Homepage  Reply with Quote
Thanks, added to the first message, looks like we're only missing the colors and the speed signs/colors now !

@smurf/infama - Yes, chances are the update wiped the epehemeris data, so you'll need a few days to get the Autonomy assistance back.

Talking about Bluetooth, someone posted a method here http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=109954 to connect a Mio to the internet via a BT Cell phone. I tried it on the 310, unfortunately it seems the WinCE BT controls on the 310 can't access the BT module, too bad...

Discounts and Assistance/Réductions et Assistance (Club GpsPasSion) / Où commencer?
Go to Top of Page
Page: of 244 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply/Répondre
 Printer Friendly
Jump To:
GpsPasSion Forums © 2002-2014_GpsPasSion/Manzanite Go To Top Of Page
This page was generated in 1,22 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05