Google
  Web www.gpspassion.com


GpsPasSion LIVE!
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from GpsPasSion Live !. Make your own badge here.

www.NaviBlog.com



Versions

Links/Liens




Portal/Portail
Rechercher

- -

Polls/Sondages
Sondage
Pour vous guider sur la Route :
GPS Mobile (SEM)
GPS Intégré
Smartphone
Autre
Voter  -  Résultat des votes
Votes : 2275




Club GpsPasSion
Soutenez le site!

USA: (US$)
EUROPE: (€)
Guide Paypal


GpsPasSion Forums
Home | Profile | Register/Enregist. | Active Topics | Search/Recherche | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 English Forums - Hardware
 Lowrance GPS Systems
 Antenna

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

  Check here to include your profile signature.
Check here to subscribe to this topic.
    

T O P I C    R E V I E W
edkayelee Posted - 28 sept. 2011 : 16:13:31
ANTENNA, ANTENNA. My Lowrance 500C just started acting up. The unit usually starts finding the satellites right away and will work for a short while then for some reason loses them. Sometimes I can turn the GPS off, restart it and get the satellites back, then after a while it loses them again.
IS IT MY ANTENNA?? I use this GPS In my motorhome and I sure like it and would like to keep it. I purchased it new in 2004 and haven't caused any problems till now. I have over 50,000 miles on it as of now.
Thanks for any replies.
Ed
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ST-Bob Posted - 28 sept. 2011 : 23:06:31
Common problem is the connector between the GPS receiver module inside the top of the rear case and the mother board. Take it apart and look for loose or unsoldered wires at either end of the cable. I ended up replacing my cable with pards from an old laser printer. Of course that GPS is long gone now...

GpsPasSion Forums © 2002-2014_GpsPasSion/Manzanite Go To Top Of Page
This page was generated in 0,44 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05