Google
  Web www.gpspassion.com


GpsPasSion LIVE!
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from GpsPasSion Live !. Make your own badge here.

www.NaviBlog.com



Versions

Links/Liens




Portal/Portail
Rechercher

- -

Polls/Sondages
Sondage
Pour vous guider sur la Route :
GPS Mobile (SEM)
GPS Intégré
Smartphone
Autre
Voter  -  Résultat des votes
Votes : 2242




Club GpsPasSion
Soutenez le site!

USA: (US$)
EUROPE: (€)
Guide Paypal


GpsPasSion Forums
Home | Profile | Register/Enregist. | Active Topics | Search/Recherche | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 English Forums - Software
 MS Streets and Trips, AutoRoute, and MapPoint
 Can't reinstall AR 2010 - Computer ID problem ?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

  Check here to include your profile signature.
Check here to subscribe to this topic.
    

T O P I C    R E V I E W
One2OldFart Posted - 30 août 2010 : 12:38:23
I had ARoute installed on my computer and everything worked perfectly.

I had occasion to change my C:\ disc. When I try to reinstall AutoRoute, everything works fine until I get to the authorisation piece then things stop.
I was wondering if it has something to do with the ID of my computer.

I tried afterwards to install on my laptop and this worked just fine.

Running Win7 6gb ram i7 processor. 6tb disc space.

Thanks in advance for any suggestions.
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
One2OldFart Posted - 30 août 2010 : 13:15:56
quote:
NO NEED TO QUOTE A MESSAGE DIRECTLY ABOVE YOURS, MAKES THE FORUMS EASIER TO READ, THANKS ;-) GPSPASSION TEAM
Many thanks for your swift reply. I will wait a little while as I am going to mount an SSD as my new C:\ drive.
Thanks again.
G
Marvin Hlavac Posted - 30 août 2010 : 12:46:01
Yes, it has to do with the fact that a hardware component was changed in the PC. If the hardware was unchanged, your attempt to re-install and re-activate AutoRoute 2010 would work OK, but since the hard drive (or another hardware component) has been changed, the online activation will not work. Telephone Microsoft for assistance on this one.

GpsPasSion Forums © 2002-2014_GpsPasSion/Manzanite Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05